The Gift

Life Coaches die zijn opgeleid door The Life Foundation werken volgens de methode The Gift. Deze methode gaat ervan uit dat iedereen geboren wordt met een unieke gave, die kan worden ontwikkeld tot een individueel talent. The Gift helpt je om antwoorden te vinden op vragen als 'Wie ben ik', 'Wat vind ik nou echt belangrijk in mijn leven',  'Wat wil ik bereiken in mijn leven', 'Wat zijn mijn dromen' en 'Wat is mijn unieke bijdrage aan de samenleving op basis van mijn unieke talenten?' Je krijgt instrumenten aangereikt om je leven optimaal te leven,  zingevend en inspirerend maar ook werkbaar en concreet.  Naast individuele coaching bieden we ook workshops aan waarin je met een groep gelijkgezinden aan de slag gaat met het vinden van antwoorden op de hierboven gestelde vragen. 

Bij het beantwoorden van je vragen doe je een beroep op zowel je bewuste verstand als je onderbewuste verstand. Een van de manieren waarop dat gebeurt is door middel van visioning. Dat is een een techniek die steeds meer wordt toegepast op verschillende gebieden en waarbij je voor antwoorden op zoek gaat naar de informatie die je daarvoor zelf beschikbaar hebt in je (onder) bewustzijn.  Door middel van visualisatie- technieken, je intuïtie en inspiratie ga je op zoek naar beelden die passen bij de vragen die je hebt. De beelden geef je op een creatieve wijze vorm op een zogenaamd visionboard, een visuele weergave van je levensvisie. 

Je kunt het visionboard opmaken naar eigen inzicht en met beelden en plaatjes die je bv haalt uit fotoboeken, tijdschriften, van internet etc. Verder voorzie je je visionboard van een persoonlijk visionstatement, dat richting geeft aan je levensvisie en van andere inspirerende uitspraken of quotes.

Visioning is een leuke creatieve methodiek die je een krachtig kompas biedt op je zoektocht naar antwoorden op de vragen in je leven. 

 

 

Arbeidsmediation

het gaat er niet om of je conflicten tegen komt in je leven, het gaat er om wat je met de conflicten doet

lees verder >>
mfnaikikai-foundation verenigingvoormindfulness crkbo